Kurser

EFT basis niveau 1 og 2

EFT basis er et enestående redskab til ALLE, der ønsker at tage aktiv del i egen forandringsproces og er for dig, der vil lære, hvordan du let kan hjælpe dig selv og andre med at slippe de begrænsninger, du kan opleve i en helt almindelig hverdag. Herunder børn og særlige sensitive hvor deres nervesystem kan være overbelastet.

EFT basis

På kurset lærer du grundlæggende discipliner inden for tapping, viden om traumer og arbejdet med traumer samt kendskab til kroppens energibaner. EFT basis er 3 intense dage fyldt med undervisning, demonstrationer, en-til-en, arbejde i grupper, underbyggende og informative videoer. På EFT basiskurset får du også en introduktion til overbygningen Matrix Reimprinting. Du vil blive præsenteret for METAsundhed som er et perfekt mach til EFT.

Små hold med plads til dig

EFT basiskursus kræver nærvær og tilstedeværelse. Det er din personlige rejse og det er der plads til.

International certificering

Efter kurset fået du et diplom. For at praktiserer EFT, skal du bestå en multiple choice test med 80% rigtige svar. Derefter modtager du et nyt diplom.

Internationalt undervisningsmateriale – på dansk

Dit undervisningsmateriale er udviklet af EFT Master Karl Dawson, der er en af Gary Craigs få EFT-mestre i verden (Gary Craig er udvikler af EFT- Emotional Freedom Technique). Dit kompendium er således obligatorisk undervisningsmateriale hos alle internationale EFT-master træner uddannet under Karl Dawson (din underviser er en af disse).

Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl og EnergipsykologiDanmark v/Mette Barfoed er de eneste skoler i Danmark, der må undervise og certificere under EFTMRA.

EFT basis niveau 1 og 2 gennemført hos Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl, er adgangsgivende til, at tage overbygningen, Matrix Reimprinting, hos EnergipsykologiDanmark v/ Mette Barfoed, med en rabat på 500 kr.

Praktisk information

EFT basiskursus foregår over 3 dage, fra kl. 09.00 – 17.00
Kurset er på 24 timer / 24 point

Kursus sted: Rugbakken 11, 7840 Højslev

Kursus d. 3., 4. og 5. februar 2023

Early bird pris 2.800 kr. ved tilmelding senest 14 dage før kursus.
Normalpris 3.300 kr. Genganger 1.400 kr. Ved tilmelding betales 500 kr.
Er der under 4 deltager aflyses kurset.

Pris for EFT basis er inkl. kompendium, diplom, kaffe/te og sødt/sundt i løbet af dagen.

Tilmelding

Ring til Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl på 42702370
eller udfyld kontakt formular og jeg kontakter dig.

Næste kursus:

Maj 2023 – dato kommer.

Nyhed i 2023

EFT avanceret niveau 3
Ring evt. for mere info på 42702370