fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

EFT 1 og 2

Kurser i EFT basis niveau 1 og 2

EFT basis kursus, hvis du ønsker du at tage aktiv del i din egen forandringsproces og lære at hjælpe både dig selv og andre med at slippe begrænsninger i hverdagen? Så er EFT basis niveau 1 og 2 kurserne det enestående redskab for dig. Kurser i EFT er ideelt for alle og inkluderer særligt børn og personer med sensitivt nervesystem. Tilmeld dig kurset og lær, hvordan du let kan bruge EFT til at tackle de udfordringer, du står overfor.
EFT er med til at du får styrket din mentale sundhed. 

EFT basis

Tilmeld dig EFT basis kursuset og lær de grundlæggende discipliner inden for tapping, viden om traumer og arbejdet med traumer samt kroppens energibaner. De 3 intense kursusdage vil være fyldt med undervisning, demonstrationer, en-til-en sessioner, gruppearbejde og informative videoer. Udover EFT vil du også blive introduceret til Matrix Reimprinting og METAsundhed, som er et perfekt match til EFT. Vores EFT basis kursus er den ideelle måde at lære at tackle begrænsninger i hverdagen og forberede dig på en dybere forståelse af EFT-teknikkerne.

Små hold med plads til dig

EFT basiskursus kræver nærvær og tilstedeværelse. Det er din personlige rejse og det er der plads til.

International certificering

EFT kurserne inkluderer en international certificering, som du modtager efter endt kursus. For at praktisere EFT professionelt, skal du bestå en multiple choice test med mindst 80% korrekte svar. Når du har bestået testen, vil du modtage et nyt diplom, der bekræfter din kompetence og ekspertise inden for EFT-teknikkerne. Med denne internationale certificering kan du føle dig tryg ved at tilbyde EFT som en del af din professionelle praksis og sikre, at du lever op til internationale standarder inden for EFT.

Internationalt undervisningsmateriale – på dansk

Undervisningsmateriale er udviklet af EFT Master Karl Dawson, som er en af de få EFT-mestre i verden, der har modtaget undervisning af Gary Craig, udvikleren af EFT (Emotional Freedom Technique). Dette materiale er obligatorisk for alle internationale EFT-master trænere, der er uddannet under Karl Dawson (og din underviser er en af disse). Du vil derfor modtage undervisning af højeste kvalitet og blive introduceret til de nyeste teknikker og metoder inden for EFT.

Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl er godkendt til at undervise og certificere inden for EFTMRA (EFT and Matrix Reimprinting Academy). Dette sikrer, at undervisningen er i overensstemmelse med internationale standarder og giver dig adgang til en internationalt anerkendt certificering inden for EFT.
Tilmeld dig kursuset og få adgang til det bedste internationale undervisningsmateriale på dansk.

Praktisk information

EFT basiskursus foregår over 3 dage, fra kl. 09.00 – 17.00
Kursus sted: Rugbakken 11, 7840 Højslev

Pris og RAB point.

Early bird pris 2.900 kr. ved tilmelding senest 14 dage før kursus.
Normalpris 3.500 kr. Gengangere 1.500 kr. Ved tilmelding betales 500 kr.
Er der under 4 deltager aflyses kurset.

Pris for EFT basis er inkl. kompendium, diplom, kaffe/te og sødt/sundt i løbet af dagen.

Kurset er på 24 timer / 24 RAB point

Tilmelding

Ring til Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl på 42702370
eller udfyld kontakt formular og jeg kontakter dig.

Datoer for kurset:

D. 14., 15. og 16. juni 2024

D. 20., 21. og 22. september 2024

D. 22,. 23. og 24. november 2024

Fortsæt på EFT avanceret

Læs mere om EFT avanceret niveau 3

Jeg har taget EFT 1+2 hos Anna Mette.

Det har været 3 meget lærerige og spændende dage.

Jeg har ikke blot lært at give EFT, men kan også bruge min nye viden på mig selv, når min hverdag byder på små og store udfordringer.

Det er et redskab som er nemt at anvende på dig selv og andre.

Anna Mette underviser i små hold og gør meget for at skabe et godt og trygt undervisningsmiljø.

Der er plads til at stille spørgsmål og Anna Mette formår at tage hånd om den enkelte kursist og møde den enkelte lige præcis, der hvor de er i processen.

Kan kun opfordre til at tage kurset, uanset om det er med hensigt på at behandle andre, et led i din selvudvikling eller nysgerrighed og mod på at lære nyt.

– Esther