fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion behandling er helt unik til at få beroliget kroppen inden jeg går videre med EFT Matrix Reimprinting. Soul Body Fusion er en meget enkel og kraftfuld proces som hjælper med at forene krop og sjæl. Denne forening bringer kroppen i balance og fjerner de blokeringer som du eventuelt har.

Soul Body Fusion kan udvide din bevidsthedstilstand. Dette kan ske når blokeringerne bliver fjernet og du kommer mere i kontakt med dig selv. Forandringen der sker når du modtager Soul Body Fusion, er en proces på celleplan og er permanent.

Forskellige livsomstændigheder/traumer ligger til grund for at du er kommet i ubalance. Det kan for eksempel være lavt selvværd, skyldfølelse, stress, ulykker, overgreb og følelsen af at være uønsket.

Soul Body Fusion er et redskab til igen at være – den vi altid har været.

Når du modtager Soul Body Fusion, kan du forvente forskellige reaktioner som for eksempel en prikkende fornemmelse, varme, rystelser, lethed og latter. Uanset hvad der sker, er det perfekt, selv om det er ingenting.

For at få det optimale ud af Soul Body Fusion, som enkelt behandling, anbefaler jeg at du modtager 3 behandlinger, hvor der er 1 uge mellem 1. og 2., og 2 uger mellem 2. og 3. behandling.

Generelt om Soul Body Fusion

Soul Body Fusion behandlinger er en metode til at genforene sjælen og kroppen. Dette er en metode til at skabe balance og harmoni i dit liv. Ved at forbinde dig med din sjæls essens kan du opleve øget energi, ro, klarhed og en følelse af formål og retning.

Under en Soul Body Fusion behandling vil en certificeret terapeut guide dig. Du vil blive guidet i gennem en meditativ proces, hvor du vil blive ført i kontakt med din sjæl. Gennem denne proces vil sjælen blive fusioneret med din krop, og du vil opleve en dyb og nærende forbindelse mellem de to.

Soul Body Fusion behandlinger kan hjælpe med at reducere stress, angst og depression. Behandlingen kan også øge din krops evne til at helbrede sig selv, og give dig en følelse af indre styrke og balance.

Hvis du er interesseret i at lære mere om Soul Body Fusion. Eller hvordan det måske kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte mig, så kan vi tage en uforpligtende snak om det kunne være noget for dig