Angst

Akut angst er som udgangspunkt din krops helt naturlige måde at beskytte dig mod det ukendte. Angsten sikrer at du reagerer hurtigt og instinktivt, og at man f.eks. kan flygte eller forsvare sig, når man føler sig truet.

Problemet er når angsten kommer til at påvirke dit liv og din hverdag. Typisk efter langvarig overdreven bekymring om forhold i livet baseret på virkelige eller forestillede begivenheder. Du ved ikke hvornår du kan slappe af eller hvornår det er vigtigt at bekymre sig/være på vagt/være angst.

Din krop i en kontinuerlig og konstant stresstilstand

Derved er din krop i en kontinuerlig og konstant stresstilstand. I de situationer hvor kroppen går i frys og man er handlingslammet, er det ofte forbundet med meget skyld og skam over ikke at have gjort noget.

Følelsesforløsende terapi er en unik måde at slippe angsten på ved at komme tilbage til årsagen på det ubevidste plan. Først og fremmest har jeg fokus på at berolige dit nervesystem før og under sessionen for overhovedet at kunne lukke op for årsagen.

Du vil blive præsenteret for energiøvelser, som kan understøtte din proces. Er du i behandling er følelsesforløsende terapi et godt supplement til at få kroppen til at slappe af og modtage behandling.