fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

ThetaHealing

ThetaHealing

ThetaHealing er en yderst effektiv metode for dig, der oplever, at uanset hvad du gør, vender dine problematikker tilbage, både de fysiske og psykiske.
Metoden kombinerer terapi, healing og clairvoyance på en nænsom måde, der forløser blokeringer og negative overbevisninger.
Med ThetaHealing er det muligt at få adgang til og ændre dybtliggende overbevisninger og mønstre, der hindrer dig i at opnå det, du gerne vil i livet. Formålet er at fremme din helbredelse og personlige udvikling.
ThetaHealing frigør og transformerer øjeblikkeligt, helt ned på celleniveau.

ThetaHealing blev udviklet af Vianna Stibal i 1995.

Theta hjernebølger

Navnet ThetaHealing refererer til den tilstand af bevidsthed, der kaldes theta, som normalt opstår under dyb meditation eller søvn.
Som barn, indtil du er ca. 6 år, befinder du dig i thetatilstand. I denne tilstand har du en fantastisk fantasi, og danner grundlag for din personlighed.
Det er også her, din underbevidsthed er mest modtagelig, og det er her, du skaber de fleste af de overbevisninger, der i dag styrer din adfærd og liv.

Da kun ca. 10% af vores tanker er bevidste, er det vigtigt at erkende, at vores underbevidsthed styrer omkring 90% af vores tanker og adfærd, som beskrevet af cellebiolog Bruce H. Lipton, Ph.D.

Forestil dig at have indflydelse på disse 90% og bruge din underbevidsthed som en støtte i stedet for en begrænsning.
ThetaHealing giver dig mulighed for at skabe forandringer på alle områder af dit liv, både fysisk, psykisk og åndeligt, herunder:

  • Spændinger og smerter, læs mere om spændinger og smerter
  • Fysiske og psykiske sygdomme
  • Stress, læs mere om stress
  • Handlemønstre, som du lader dig styre af
  • Relationer i forhold til parforhold, børn, forældre, kollegaer, venner m.m.
  • Overbevisninger, der begrænser dig i at være dig
  • Dit livsformål: Hvad skal du lære af dine udfordringer i livet?
  • Forløsning af traumer, læs mere om traumer

Hvorfor vælge ThetaHealing?

Det fantastiske ved ThetaHealing er, at det styrker dig til at tage ansvar og udvikle dig som person. Du er aktiv i processen og med til styrke din egen udvikling samt tage kontrol over dit liv, hvilket gør det til en unik og effektiv metode for dig, der søger positive forandringer.
Jeg kan støtte dig, men det er dig selv, der skaber de ønskede forandringer.
Hver session giver mulighed for dybere healing, hvilket fører til større forandringer, da du gradvist arbejder dig igennem forskellige lag, der kommer op til overfladen.
Ofte vil du allerede efter første session opleve en forandring, mens du andre gange vil opleve forandring over tid.

Gevinsten ved ThetaHealing

En ekstra gevinst ved ThetaHealing er, at de overbevisninger, du forløser for dig selv, ligeledes bliver forløst for din familie i direkte linje. Dette inkluderer dine børn, børnebørn, forældre og så videre.
Er det ikke vidunderligt at vide, at din personlige udvikling også kan påvirke positivt på resten af din familie?

Hvordan foregår en session?

Vi begynder med en samtale om, hvad der fylder for dig i øjeblikket, og hvad du gerne vil arbejde med i sessionen.
Jeg stiller nogle spørgsmål og guider dig gennem sessionen.
Fysisk berøring er ikke nødvendig, selvom det kan have en positiv effekt at blive holdt under fødderne, hvis du ligger ned, eller have en hånd på armen, hvis du sidder op.

Under en ThetaHealing-session forbinder jeg mig med den såkaldte theta-energi og anvender denne forbindelse til at undersøge, om der er flere negative overbevisninger, der skal ændres. Samtidig finder vi de negative overbevisninger, der ligger til grund for det problem, du ønsker at forløse. De pågældende negative overbevisninger bliver erstattet med nogle, der er positive for dig.

Du er med i hele processen, og undervejs i sessionen bliver du spurgt, om du er klar til at slippe den overbevisning, der har vist sig.

Hvor lang tid tager en session?

En ThetaHealing session varer typisk 1-1½ time. Dette tidsrum giver tilstrækkelig plads til at udforske og arbejde med de områder, du ønsker at ændre, samtidig med at sikre en grundig og givende oplevelse for dig.

Online session er en mulighed

ThetaHealing sessioner kan udføres online uden problemer. Da vi arbejder med energi og samtale, er der ingen hindringer for, at sessionen kan finde sted online.

Efter sessionen

Efter en session kan reaktionerne variere fra person til person. Nogle kan opleve træthed eller øget energi, mens andre føler mere ro i deres system.
Det er en fordel, hvis du giver dig selv lidt ro og tid til at mærke efter i dig selv i tiden efter en session. Da vi arbejder med energier, sker transformationen ofte over tid. Forventninger til forbedringer i dit problem kan manifestere sig timer, dage eller endda måneder efter sessionen.

Hvor mange gange skal jeg have?

Antallet af sessioner er individuelt. Nogle opnår det ønskede resultat efter én session, mens andre ønsker flere sessioner, især hvis der opstår ny bevidsthed om andre forhindringer eller hvis man ønsker at arbejde med et nyt område i sit liv.

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil have en uforpligtende samtale om ThetaHealing, er du hjerteligt velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.
Jeg er her for at hjælpe og støtte dig i din personlige udvikling og helingsproces.