fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

METAsundhed

Hvad er METAsundhed?

METAsundhed er en metode, som hjælper os med at forstå, hvad det er kroppen prøver at fortæller os når der opstår følelsesmæssig ubalance og sygdom.

Forståelse af følelsesmæssig ubalance og sygdom

Når vi gennem en analyse har fundet de følelsesmæssige ubalancer. Her ser vi tilbage og arbejder med de følelser/traumer, som er forbundet med dit ubehag. METAsundhed hjælper med at forstå, hvorfor bestemte fysiske eller psykiske symptomer opstår, og hvorfor de gør det netop på dette specifikke tidspunkt.

Her kan du læse mere om hvordan en session eller et forløb hos mig foregår

Arbejde med følelser og traumer

Har du nogle gange undret dig over, at du bliver syg når du endelig har weekend eller i ferien hvor du bare skal slappe af. Det kan også være, at du bliver ved med at døje med de samme symptomer til trods for at du har fået behandling? Vi arbejder med de følelser/traumer, som er forbundet med dit ubehag.

Hvorfor bestemte symptomer opstår på specifikke tidspunkter

Når vi slapper af giver vi kroppen plads til, at vi bliver syge fordi vi gennem længere tid har anstrengt os og derved ophobet en del stress op. Når vi har ferie ved kroppen at den kan slappe af, og bruger derfor tiden til at rense stressen ud af kroppen. Du kan eksempelvis opleve det ved træthed, manglende energi, smerte i kroppen, feber og hovedpine.

Chok og traumer som årsag til sygdom

Inden for METAsundhed er det et chok eller traume, der ligger til grund for sygdom. Chokket eller traumet kan ligge mange år tilbage. Det kan sidde i kroppen på det ubevidste plan og kan manifestere sig som sygdom.

Følelsesforløsende teknikker til at forløse ubehag/traumer

EFT og Matrix Reimprinting er to helt fantastisk og skånsomme følelsesforløsende teknikker. Disse teknikker bruger jeg til at hjælpe dig med at få forløst dit ubehag/traume. På baggrund af det vi har fået frem via METAsundheds analysen.