METAsundhed

META sundhed er en analysemodel, som hjælper os med at forstå, hvad det er kroppen prøver at fortæller os når der opstår følelsesmæssig ubalance og sygdom.

Når du gennem analysen har fundet de følelsesmæssige ubalancer, kigger vi tilbage og arbejder med de følelser/traumer, som er forbundet med dit ubehag.

Hvorfor bestemte fysiske eller psykiske symptomer opstår, og hvorfor de gør det netop på dette specifikke tidspunkt.

Har du nogle gange undret dig over, at du bliver syg når du endelig har weekend eller i ferien hvor du bare skal slappe af, eller at du bliver ved med at døje med de samme symptomer til trods for at du har fået behandling.

Nå vi slapper af giver vi kroppen plads til, at vi bliver syge fordi vi gennem længere tid har anstrengt os og derved ophobet en del stress op. Når vi har ferie ved kroppen at den kan slappe af, og bruger derfor tiden til at rense stressen ud af kroppen f.eks. ved træthed, manglende energi, smerte i kroppen, feber og hovedpine.

Inden for METAsundhed er det et chok eller traume, der ligger til grund for sygdom.
Chokket eller traumet kan ligge mange år tilbage og sidde i kroppen på det ubevidste plan og kan manifestere sig som sygdom.

EFT og Matrix Reimprinting er to helt fantastisk og skånsomme følelsesforløsende teknikker som jeg bruger til at hjælpe dig med at få forløst dit ubehag/traume som du har fået frem via METAsundheds analysen.