Spændinger og smerter

Din krop husker alt – er du klar til at høre hvad din krop fortæller med spændinger og smerter? Har du prøvet alt for at slippe for dine smerter og spændinger gennem forskellige behandlingsformer, hvor der er fokus på det fysiske ubehag?

Spændinger og smerter er kroppens måde at fortælle dig på, at der er noget bagvedliggende der skal forløses for at slippe smerterne. Smerter og spændinger i kroppen tror mange opstår, fordi de måske har siddet skævt, sovet dårligt eller er stressede ved at have alt for meget om ørene.

Oftest opstår det på grund af oplevelser, hvor man har dannet en negativ overbevisning, det sætter sig i underbevidstheden og påvirker én. Jeg tager udgangspunkt i en METAsundheds analyse for at hjælpe dig med at forstå, hvad det er din krop prøver at fortælle dig når du oplever spændinger og smerter.

Undgå ubehaget

Når vi har noget med knogler, sener, muskler og led er temaet selvværd. Det kan været et aspekt at vi føler at vi ikke kan klare det, at vi ikke er gode nok, føler os svigtet og mm. For at undgå ubehaget ved de negative overbevisninger har vi taget en beslutning at det er vigtigt at have styr på det, at der skal være orden omkring mig.

De følelser der er forbundet med dine smerter og spændinger bliver forløst med følelsesforløsende behandlinger, så de slipper én gang for alle.