fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

Spændinger og smerter

Spændinger og smerter

Har du prøvet alt for at slippe for dine smerter og spændinger gennem forskellige behandlingsformer, der fokuserer på fysisk ubehag?
Uanset hvor meget du gør for at slippe af med dit fysiske ubehag, vender det tilbage.
Har du tænkt på, at en følelsesmæssig årsag måske ligger bag dine fysiske symptomer?

Mange tror, at smerter og spændinger opstår pga. skæv siddestilling, dårlig søvn eller stress på grund af overbelastning.

Kroppen bruger smerter og spændinger som signaler for at indikere et underliggende behov for, at forløse årsagen til dit ubehag.

Det følelsesmæssige tema

Når du har noget med knogler, sener, muskler og led er det følelsesmæssige konflikttema selvværd.
Det handler om situationer hvor du har følt afmagt og fastlåshed.
Det kan være situationer, hvor du har følt, at du ikke kan klare det, at du ikke er god nok, føler dig svigtet og mm. Det er eksempler på negative overbevisninger, som du dannede i en uventet situation, hvor du ikke kunne flygte eller kæmpe.

Alt dette er beskrevet mere uddybende under traume.

For at undgå ubehaget ved de negative overbevisninger har du taget en beslutning, hvor det for eksempel var vigtigt at have styr på tingene, at der skal være orden omkring dig, eller du trækker dig – alt dette stresser din krop og sætter sig til spændinger og smerter.

Betydningen af symptomets placering og det fødselsmæssige tema

Det har betydning, hvor på/i kroppen du har dit fysiske ubehag.

Jeg tager udgangspunkt i METAsundhed, som er et analyseredskab. Jeg kigger på, hvor i kroppen du oplever dine spændinger og smerter. Dette hjælper med at give dig en forståelse af, hvad din krop prøver at fortælle dig, når du oplever spændinger og smerter, da din krop husker alt.

Tema for

Skuldre – handler om at bære et ansvar, en byrde, noget der tynger dig, om at kunne beskytte sig og skabe plads, skubbe noget væk eller forsvarer sig.

Nakken – handler om uretfærdighed, et aspekt af det intellektuelle, etik og moral, noget der er svært at navigerer i.

Lænden – handler om manglende støtte i livet enten fra dig selv eller fra andre (går du den vej du inderst gerne vil) tillid til at du kan klare det.

Hofter – handler om at stå op for sig selv og evnen til at skabe overensstemmelse mellem egne værdier og handlinger, de af stand til at stå fast, situationen er umulig at holde ud.

Knæ – handler om at være fleksibel, at gå på kompromis, være eftergivende.

Der er et tema for alt i din krop, både fysisk og psykisk.

Er du blevet nysgerrig på hvad din krop vil fortæller dig?

Du er hjertelig velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale i forhold til dit fysiske ubehag på 4270 2370.

De følelser, der er forbundet med dine spændinger og smerter, kan slippe af med gennem EFTMR-traumeterapi, som er følelsesforløsende behandlinger, så de slipper én gang for alle.