fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

Om sessionen

Om sessionen

I sessionen benytter jeg mig af helt unikke og effektive teknikker inden for moderne traumeterapi, som både forløser fysiske og psykiske blokeringer. Det vil sige, ved at forløse den bagvedliggende årsag kan spændinger, smerter og sygdomme (både fysiske og psykiske) hele op.
Du vil opleve, at dit fundament bliver styrket i takt med at du slipper de negative overbevisninger og begrænsninger.

Jeg kombinerer EFT Matrix Reimprinting med METAsundhed. Derved får du de bedste muligheder for at forløse den bagvedliggende årsag til dit problem både de fysiske og psykiske. METAsundhed kan give dig svaret på, hvilke følelser der ligger bag dine symptomer. EFT Matrix Reimprinting kan hjælpe dig til at få forløst den bagvedliggende årsag.

Personligt fremmøde og online sessioner har sammen kraftfulde effekt.

Din proces og du er ekspert i eget liv

I terapien hos mig er det vigtigt, at det er din personlige proces. Jeg tager udgangspunkt i det du bringer frem i sessionen. Du er den eneste der lige præcis ved, hvordan det er at være dig. Hvordan du har oplevet en situation og hvilke følelser og tanker det efterfølgende har givet.
Din krop viser og lukker op for det du er klar til at arbejde med.

Du bliver guidet og der bliver fulgt op på dig under din proces ved at jeg tester dit ubehag på en skala fra 0-10 (hvor 10 er det højeste) for hele tiden at sikre, hvor du er i forløbet.

Der er tid til dig og din proces. Inden vi afslutter sessionen, er det vigtigt, at dit nervesystem er i ro og du er tryg. Dette for at forebygge, at du efterfølgende sidder med den ubehagelige følelse af at blive efterladt.

Du får konkrete anvisninger til selvhjælp.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg hjælper dig med at få løst og slippe dit ubehag og de problematikker du må have.

Mit arbejde består i at være detektiven til at forfølge de følelser og symptomer du oplever under sessionen, for derved at finde og forløse den bagvedliggende årsag.

Jeg hjælper dig med at få ro på dit nervesystem med simple teknikker så din krop trygt kan vise dig, hvad du skal tilbage til. Teknikkerne kan du med lethed bruge derhjemme.

Få hjælp til stress og udbrændthed, smerter og spændinger, angst, allergier og fobier samt meget mere.

Ca. en uge efter din første session vil du modtage en sms for at sikre, at du ikke går med ubesvarede spørgsmål eller undren over, at du måske har reageret fysisk eller emotionelt efter sessionen.

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig på 4270 2370 til en helt uforpligtende snak.