fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

Reiki healing

Reiki healing

Er du meget stresset er det vigtigt, at du får beroliget dit nervesystem og få ro på kroppen og tankerne. Dertil er Reiki healing helt fantastisk.
Mine healinger er meget kraftfulde da jeg kombinerer Reiki og Inka healing. Derudover bruger jeg krystaller på de 7 chakra til dem der ønsker det, dette er med til at forstærke energien.

Reiki er universel livsenergi

Reiki er et japansk ord der betyder universel livsenergi.
Reiki er katalysator for de helbredende processer og energien finder de steder i kroppen, hvor der end må være ubalance. Når der bliver balance mellem krop, psyke og sjæl giver det mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os.
Reiki kan med god gavn understøtte den følelsesforløsende terapi, ved at styrke kroppens immunforsvar og give energi til helingsprocessen.

Mange sygdomme opstår på grund af psykiske og følelsesmæssige ubalancer og viser sig først senere i den fysiske krop.
Gennem Reiki healing bliver din bevidsthed om dig selv sat i gang og det skaber mulighed for indre forandring og styrker din bevidsthed.

Wellness healing – balsam for krop og sjæl

Reiki healing er supergod når du har brug for at komme ned i gear i en travl hverdag. Healingen får kroppen til at slappe af, både fysisk og psykisk, og giver fornyet energi samt at det er med til at styrke dit immunforsvar. Så du behøver ikke fejle noget for at vælge en Reiki healing.

Reiki symbol