EFTMR

Emotional Freedom Techniqe Matrix Reimprinting

Find den bagvedliggende årsag til dine udfordringer med følelsesforløsende traumeterapi og slip det én gang for alle.

EFT (Emotional Freedom Technique) kombineret med Matrix Reimprinting er en knivskarp og unik følelsesforløsende teknik, inden for traumeterapi, der blidt og nænsomt kommer ind til den bagvedliggende årsag til dine udfordringer/ubalance. Det magiske sker når du slipper de negative overbevisninger ved at der sker en transformation af dit gamle traume/årsagen og det giver dig et nyt afsæt i livet.

EFT er det meste udbredte redskab inden for energipsykologi, fordi det er let at lære og fordi det på en nænsom måde hjælper på både mentale, følelsesmæssige og kropsrelaterede problemer, ved at du kommer i kontakt med de begrænsninger og udfordringer du kan opleve at have.

EFT er baseret på traditionel kinesisk medicin, hvor det er vigtigt at skabe balance i kroppens energisystem.

EFT fungerer som akupunktur uden nåle, hvor der bliver tappet blidt på bestemte punkter, der får kroppen til af slappe af og derved åbnes der op til underbevidstheden.

Matrix Reimprinting er en videre udvikling af EFT, en teknik hvor vi når et spadestik dybere. Matrix Reimprinting er en blid teknik, hvor du undgår at komme ind i traumet og genopleve chokket/ubehaget igen. Det er en teknik der hjælper dig til at finde ud af, hvad du tidligere har lært i livet og som er blevet dine overbevisninger.

Et traume kan være en situation, hvor du har følt dig forurettet og ikke fik sagt fra eller ikke fik afløb for din vrede, der hvor vi går i ”frys”.

I behandlingen tappes der på bestemte punkter, primært på hovedet og hænderne. Det er med til at få kroppen til at slappe af, som i en let hypnose. Under tapningen anvender jeg en konkret spørgeteknik, som gør det muligt for dig at åbne op for underbevidstheden, hvor alle svarene befinder sig. Derved er det muligt at slippe årsagen til dine fysiske og psykiske smerter én gang for alle.

”Vi kan ikke ændre det der er sket, men vi kan få en forståelse af de overbevisninger det blev skabt i situationen – først der kan der ske en ændring og kroppen slipper den negative energi der er forbundet med situationen.”