fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

EFT Matrix Reimprinting

EFT tapping og tankefeltterapi

EFT er en videreudvikling af tankefeltterapi/TFT. (Se faktaboks)
EFT er baseret på østens visdom inden for traditionel kinesisk medicin, hvor det er vigtigt at skabe balance i kroppens energisystem, også kaldet meridianbaner, samt vestens samtaleterapi.

EFT fungerer som akupunktur uden nåle. Det er en teknik hvor der bankes/tappes blidt på bestemte punkter på kroppens meridianbaner på hovedet og hænderne samtidig med at der fokuseres på ubehaget. Det er med til at få kroppen til at slappe af så den kan slippe det ubehag, der tappes på.

Vi kan ikke lave om på det der skete, men vi kan tage energien ud af situationen så du ikke længere vil reagere følelsesmæssigt på situationen som du tidligere gjorde.
Med EFT vil du opleve, at din mentale sundhed bliver styrket.

EFT som et redskab

EFT er det meste udbredte redskab inden for energipsykologi, fordi det er let at lære og fordi det på en nænsom måde hjælper på både mentale, følelsesmæssige og kropsrelaterede problemer, ved at du kommer i kontakt med de begrænsninger og udfordringer du kan opleve at have.

EFT til børn

Spædbørn og mindre børn

EFT er en meget blid og nænsom metode, som er god til børn da det giver ro på deres nervesystem så de kan slappe af. God til børn, der er kede af det og /eller er utrygge når de skal sove f.eks. hvis de er blevet bange for et eller andet eller bare savner deres mor og far.
Metoden er også god til spædbørn, hvor deres nervesystem er belastet ved at de er meget anspændte eller de har lukket ned fordi verden er et farligt og et utrygt sted at være.

EFT Matrix Reimprinting – en fantastisk kombination

EFT kombineret med Matrix Reimprinting er en knivskarp og unik følelsesforløsende teknik, inden for traumeterapi, der blidt og nænsomt kommer ind til den bagvedliggende årsag til dine udfordringer/ubalance. Det magiske sker når du slipper de negative overbevisninger ved en transformation af dit gamle traume/årsagen og det giver dig et nyt afsæt i livet.

Matrix Reimprinting er en videre udvikling af EFT, en teknik hvor vi når et spadestik dybere. Matrix Reimprinting er en blid teknik, til at bearbejde tidligere traumatiske oplevelser, hvor du undgår at komme ind i traumet og genopleve chokket/ubehaget igen. Det er en teknik der hjælper dig til at finde ud af, hvad du tidligere har lært i livet og som er blevet dine overbevisninger.

Et traume kan være en situation, hvor du har følt dig forurettet og ikke fik sagt fra eller ikke fik afløb for din vrede, der hvor du blev handlingslammet ved at du fik et chok.

Forløse ubehag og traumer med EFT Matrix Reimprinting

Få hjælp mod:

 • Angst – Eksamensangst – Socialangst – panikanfald – PTSD
 • Afhængighed og trang (mad, cigaretter, alkohol, stoffer)
 • Stress – belastningsreaktion – depression
 • Manglende selvværd
 • Vanskelige relationer
 • Misundelse, jalousi
 • Frygt og fobier
 • Allergier
 • Skyld og skam
 • Tvangstanker og besættelse
 • Vrede og raseri
 • Sorg og tab
 • Højdeskræk
 • Smerte og symptomlindring f.eks. migræne, gigt, osv.
 • Fysisk helbredelse
 • Forbedring af præsteration (sport, offentlig tale)
 • Seksuelt misbrug, osv.

Kroppen husker

Traumer og negative oplevelser sætter sig i vores krop og er med til at vi ikke har det godt eller ligefrem bliver syge. Hverdagens traumer, som ligger bag vores negative overbevisninger, er de traumer der fylder mest, da de kører i vores system hele tiden. Det er de negative overbevisninger om os selv som f.eks. Jeg slår ikke til, jeg føler mig svigtet, jeg er ikke dygtig nok mm alt det der begrænser os i at have det godt.

Behandling

Som klient vil du blive guidet til at fokusere på de tanker og følelser som er udløst af det problem du kommer med mens jeg blidt tapper på bestemte meridianpunkter.

I behandlingen tappes der primært på hovedet og hænderne. Det er med til at få kroppen til at slappe af, som i en let hypnose. Under tapningen anvender jeg en konkret spørgeteknik, som gør det muligt for dig at åbne op for underbevidstheden, hvor alle svarene befinder sig. Derved er det muligt at slippe årsagen til dine fysiske og psykiske smerter én gang for alle.

 

”Vi kan ikke ændre det der er sket, men vi kan få en forståelse af de overbevisninger det blev skabt i situationen – først der kan der ske en ændring og kroppen slipper den negative energi der er forbundet med situationen.”

 

”Alle problemer var engang en løsning”

EFT tapping
 • TFT (Thought Field Therapy/tankefeltterapi) er udviklet af psykolog Roger Callahan
 • EFT (Emotional Freedom Technique/Emotionel Frihedsteknik) også kaldet EFT tapping er udviklet af Gary Craig. Det er en videreudvikling af TFT.
  E – emotionel / følelser
  F – frihed / vi slipper ubehaget
  T – teknik
  EFT er en teknik, der fokuserer på vores følelser og de fysiske fornemmelser, vi oplever i en given situation. Ved at tappe kan vi opnå afslapning, og det åbner op så vi kan slippe årsagen til de ubehagelige følelser.
 • Matrix Reimprinting. Matrix betyder feltet, det du har med dig/det der er dig. Reimprinting betyder, at vi skaber en ny overbevisningen ved at slipper årsagen til det chok og traume der har sat sig i kroppen.