fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

DeltaHealing

DeltaHealing

Giver ro i dit nervesystem og du vil mærke, hvordan du kommer helt ned i kroppen ved at opnå fuldstændig ro i både sind og krop. Alt imens du ligger og slapper af, lader du universet heale dig. Præcis den healing, du har allermest brug for i her og nu vil finde sted. Du behøver ikke gøre noget – blot åbne dig for alt det, som universet giver dig. Det bliver ikke nemmere end det.

Delta-hjernebølger

DeltaHealing er en healing der indebærer en dyb og varig helingsproces, som finder sted i delta-hjernebølger. Healing er en personlig rejse, og din oplevelse vil være helt unik. Måske vil du føle en dyb og fredfyldt ro, eller måske vil du bare nyde den totale afslapning uden at lægge mærke til noget specifikt. Du kan også mærke healingen eller modtage billeder undervejs – oplevelser, som er præcis som de skal være. Hvis du tilfældigvis falder i søvn, er det helt okay. Den intense ro og afslapning er det behagelige ved DeltaHealing.

Ofte oplever man en forløsning af traumer og uhensigtsmæssige mønstre som kroppen har holdt på, ofte på det ubevidste plan. Ofte sker der en dyb forløsning i løbet af sessionen, og du kan muligvis straks mærke en forandring i dit liv, eller det kan udfolde sig som en igangsat energetisk proces. Det er som om, at healingen styrker hjernen på en måde, der efterfølgende får venstre og højre hjernehalvdel bedre til at arbejde sammen.

En meget høj vibration

Deltahealing karakteriseres ved en meget høj vibration, der faciliterer dybe healings processer. På trods af denne høje vibration vil du stadig føle jordforbindelse under healingen.

DeltaHealing udgør en unik og særlig helingsmetode udviklet i Danmark af Helle Brinch. På verdensplan er der kun få af os, der praktiserer denne specielle form for healing.

Sessionen

Under en session ligger du ned, jeg holder dig under fødderne og forbinder mig med energi, der får dig i de dybe deltahjernebølger. Sessionen foregår i stilhed og du vil derved opnå en dyb ro og formentlig opleve en meditativ tilstand.

Mange føler sig mere samlet og integrerede med krop, sjæl og deres autentiske jeg efter en healing.

Under healingen får jeg informationer om dine udfordringer, muligheder og måske livsbane. Jeg har ikke kontrol over, hvad der kommer til mig under en session, så forvent ikke, at der sker noget bestemt, eller at dine oplevelser vil være ens hver gang. Det, der sker, er det, du har mest brug for i øjeblikket, og det er til dit bedste.

Efter sessionen deler jeg de budskaber, jeg har modtaget specifikt til dig undervejs i healingen.

For nogle kan det være en udfordring at overgive sig til den høje vibration. Skulle det være tilfældet anvender jeg overbevisningsarbejde først, indtil du er klar til at fortsætte med DeltaHealing.

Er du klar til DeltaHealing?

Du kan vælge at bruge DeltaHealing for at finde indre ro og bare nyde tilstanden af fuldstændig afslapning. De større transformationer synes dog ofte at ske efter den 3. DeltaHealing, hvor forløsning og rensning har fundet sted, og du er fyldt med nye lette vibrationer og ren, lys energi.

Jeg vil anbefale 3 sessioner i et forløb på 3 – 6 uger.

Du kan modtage DeltaHealingen i min klinik i Højslev mellem Skive og Viborg

Hvis du har spørgsmål eller bare gerne vil have en uforpligtende samtale om DeltaHealing, er du hjerteligt velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.
Jeg er her for at hjælpe og støtte dig i din personlige udvikling og helingsproces.