fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online


Kontakt

Har du spørgsmål eller kommentarer?

 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig

Du kan nemt kontakte mig ved at bruge formularen på denne side eller ringe til mig på telefonnummeret  4270 2370. Jeg er tilgængelig for en uforpligtende snak om mine behandlinger og forløb.

Kontakt på e-mail er mail@traumeterapeutam.net.

Jeg vil gerne understrege, at alle henvendelser behandles fortroligt og med største diskretion.

 

Jeg har min base i Højslev og har mange års erfaring som behandler, og behandling af blandt andet angst, omsorgstræthed, stress, og fysiske smerter. Du kan læse mere om mig og min praksis på min hjemmeside.

Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde det bedste og mest virksomme forløb der passer til dine behov

Anna Mette Strøm Dahl
Traumeterapeut

Rugbakken 11, 7840 Højslev

(+45) 42 70 23 70

mail@traumeterapeutam.net

CVR nr.: 42886505

Skriv til mig

Anna Mette Strøm Dahl – din vej til en bedre psykisk sundhed

Velkommen til Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahls kontaktside. Her kan du finde hjælp og støtte til dine psykiske udfordringer. Jeg er en erfaren traumeterapeut med en passion for at hjælpe mennesker med at komme igennem livets vanskeligheder og finde en bedre psykisk sundhed.

Mine behandlingsforløb

Jeg tilbyder behandlinger som jeg har udviklet over 20 år, for at finde frem til den mest virksomme metode, som er meget anderledes end samtale terapi – fordi klienter ofte kontakter mig, når de har afprøvet samtale terapi.

Hvad koster det?

Jeg tilbyder rimelige priser for mine behandlingsforløb, og du kan altid få mere information om priserne på min hjemmeside eller ved at kontakte mig direkte.

Kontakt mig

Du kan nemt kontakte mig ved at bruge formularen på denne side eller ringe til mig på telefonnummeret (+45) 42 70 23 70. Hvis du kontakter mig via kontaktformularen, vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Fortrolighed og diskretion

Jeg lægger stor vægt på fortrolighed og diskretion, når jeg arbejder med mine klienter. Alle samtaler og oplysninger behandles fortroligt og med største diskretion. Du kan føle dig tryg ved at tale med mig om dine personlige udfordringer.

Praktisk information

Jeg tilbyder online behandlingsforløb og behandlinger Rugbakken 11, 7840 Højslev, og min e-mail er mail@traumeterapeutam.net. Du kan læse mere om mig og min praksis på min hjemmeside.