fbpx

Facebook

Instagram

42 70 23 70

Send mail

Book online

Hvorfor føler jeg mig forkert?

Jeg føler mig forkert.
Folk kigger på mig.
Det jeg siger lyde dumt.
Jeg får ikke sagt det jeg inderst inde mener.
Jeg trækker mig og stiller mig lidt bagved.

 

Måske kender du disse følelser og tanker?
Oplever du, at det påvirker dig i din hverdag?
Påvirker det din måde du er sammen med andre mennesker på?
Har du en tendens til at beskrive dig på en negativ måde?

 

Hvis du gør det, er det vigtigt at finde ud af, hvorfor du har disse negative følelser. De negative følelser, du bruger til at beskrive dig selv, tager din energi og din mulighed for at være oprigtigt glad.

Kan du gøre noget ved disse negative følelser, eller er det bare sådan, det er at være dig?

Svaret er JA.

Med følelsesforløsende traumeterapi kan du komme tilbage til årsagen, tilbage til det tidspunkt, hvor det opstod. Du skal tilbage til det tidspunkt, hvor du har dannet overbevisningen “Jeg er forkert”, som ofte opstår på baggrund af en ubehagelig oplevelse, hvor du hverken kunne flygte eller kæmpe, og din krop gik i frys. Ofte skal du tilbage til før du bliver 6-7 år.

Du tænker måske, at du ikke kan huske, hvad der skete, og hvornår det skete, men din krop kan huske det, fordi din krop husker alt. Når du føler dig forkert, skyldes det, at du har stået i en ubehagelig situation, noget som du sikkert ikke kan huske, hvor du har oplevet at være forkert. For eksempel har du oplevet at blive grinet af, holdt udenfor en leg, eller mobbet osv.

For at undgå disse ubehagelige situationer, hvor du føler, at du er forkert, har du ubevidst taget en beslutning. En sådan beslutning kan være at trække dig socialt, undlade at sige, hvad du egentlig mener, eller at overforberede dig i forhold til dit arbejde osv.
Overbevisningen og beslutningen vil følge dig gennem hele dit liv.

Det er aldrig for sent at ændre din overbevisning til en positiv overbevisning. Derved ændres din måde at opleve de situationer på, der tidligere gav dig følelsen af at være forkert.

Er du klar til at se på, hvad der begrænser dig i at være afslappet og glad?
Så er du hjertelig velkommen til at kontakte Traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl for en uforpligtende samtale.

Hvorfor føler jeg mig forkert?
Traumeterapeut Anna Mette - Hjælper dig med at slippe angst, omsorgstræthed, stress og smerter
Om Anna Mette Strøm Dahl

Indlægget er skrevet af traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl, som specialiserer sig i følelsesforløsende traumeterapi. Hun har tidligere arbejdet i næsten 20 år som ergoterapeut inden for voksenpsykiatrien, både inden for social- og sygehuspsykiatrien. I løbet af denne tid har hun sideløbende uddannet sig som traumeterapeut. I dag har hun sin egen klinik, hvor hun modtager klienter både fysisk og online. Derudover afholder hun kurser i EFT.

Felt