fbpx

Facebook

42 70 23 70

Send mail

Book online

Døjer du med ondt i lænden?

Har du prøvet alt for at slippe af med smerterne, men de vender tilbage igen og igen?

Er du klar over, at det er din krop, der prøver at fortælle dig, at der er noget følelsesmæssigt, du skal kigge på for at slippe af med smerterne?

Ryggen er med til at holde dig oprejst, så når der er noget galt med ryggen, skal du være nysgerrig på, hvor det er, du oplever svært ved at holde dig oprejst.

Det følelsesmæssige tema for ryggen er selvværd.

Lænden handler om at:

  • have tillid til at du kan klare dig selv
  • være god nok og tro mod dig selv
  • have kærlighed til dig selv
  • du støtter dig selv i at gå den vej i livet du ønsker
  • blive støttet og værdsat af andre.
  • have et økonomisk ansvar, en byrde i forhold til ro og balance som forsørger
  • følelsen af at være undertrykt
  • føle sig som en fiasko i andres øjne

 

Tvivler du på dig selv og dine evner til at klare dig, hvis du følger dine ønsker for dit liv?
Har lændesmerterne (ubevidst) en sekundær gevinst ved at slippe for en byrde, du ikke kunne finde en løsning på, eller har det gjort det lettere for dig at få den støtte, du har brug for?
Undersøg hvornår dine lændesmerter begyndte.
Hvad skete der i dit liv på det tidspunkt i forhold til det, der blev nævnt før?

Min lænd

Jeg har fået konstateret knogleskørhed i min lænd. Når det handler om knoglerne, er det en kraftig selvnedvurderingskonflikt.
Jeg ønsker inderligt, at mine knogler bliver sunde og stærke igen. Det har “tvunget” mig til at se på mit liv i forhold til temaet for lænden. Hvilke negative overbevisninger og beslutninger levede jeg mit liv efter? Det var tydeligt, at min krop var konstant i stress. Stress påvirker knoglerne ved at stresshormoner hæmmer knogleopbyggende celler og aktiverer knoglenedbrydende celler.

 

Jeg kunne se, at jeg havde en grundlæggende følelse af ikke at være god nok. Jeg turde ikke stå ved mig selv, og derfor gjorde jeg det, som andre forventede af mig. Jeg var medlem af “flinkeskolen”. Kærligheden og troen på mig selv var lav.

Jeg har truffet nogle store beslutninger for at slippe af med denne knogleskørhed. Jeg har blandt andet skiftet arbejde, og jeg tog uddannelsen som traumeterapeut. Derefter tog jeg springet og blev selvstændig på fuld tid. For at gøre alt dette muligt har jeg modtaget indtil flere følelsesforløsende traumeterapisessioner for at rydde op i de negative følelser, der begrænser mig i min hverdag og forhindre mig i at være 100% mig – mit autentiske jeg.

EFTMR-traumeterapi er en effektiv og skånsom metode til at forløse årsagen til dine lændeproblener.

Du er hjertelig velkomme til at skrive hvis du spørgsmål eller book en tid til en uforpligtende samtale.

lændesmerter, behandling i Skive
Traumeterapeut Anna Mette - Hjælper dig med at slippe angst, omsorgstræthed, stress og smerter
Om Anna Mette Strøm Dahl

Indlægget er skrevet af traumeterapeut Anna Mette Strøm Dahl, som specialiserer sig i følelsesforløsende traumeterapi. Hun har tidligere arbejdet i næsten 20 år som ergoterapeut inden for voksenpsykiatrien, både inden for social- og sygehuspsykiatrien. I løbet af denne tid har hun sideløbende uddannet sig som traumeterapeut. I dag har hun sin egen klinik, hvor hun modtager klienter både fysisk og online. Derudover afholder hun kurser i EFT.

Felt